Βιογραφικό

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  Α.  ΡΕΠΠΑΣ

Επεμβατικός  Καρδιολόγος

 

Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης όπου εισήχθην με πανελλαδικές εξετάσεις το 1985 και αποφοίτησα το 1991 με βαθμό 8 (λίαν καλώς).
Εκπαιδεύτηκα στην καρδιολογία ( 6 χρόνια) στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.
Από το 2001 έως και το 2006 εργάστηκα ως υπεύθυνος του καρδιολογικού τμήματος στην κλινική Άγιος Λουκάς στη Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζοντας τεράστιο αριθμό καρδιολογικών ασθενών όλου του φάσματος της κλινικής και επεμβατικής καρδιολογίας.
Από το 2003 έως και σήμερα δραστηριοποιούμαι στο χώρο της επεμβατικής καρδιολογίας , στο αιμοδυναμικό εργαστήριο της κλινικής Άγιος Λουκάς, όπου έχω πραγματοποιήσει πληθώρα στεφανιογραφιών, αγγειοπλαστικών, εμφυτεύσεις βηματοδοτικών και απινιδωτικών συστημάτων. Επίσης στα πλαίσια της ηλεκτροφυσιολογικής δραστηριότητας της ομάδος που είμαι μέλος (5 συνεργάτες) έχω συμμετάσχει σε πολύ μεγάλο αριθμό ηλεκτροφυσιολογικών μελετών και καταλύσεων αρρυθμιογόνων εστιών (ablation) για τη διάγνωση και τη θεραπεία αρρυθμιών.
Το 2009-2010 εξειδικεύτηκα στην επεμβατική καρδιολογία με ιδιαίτερη έμφαση στην αγγειοπλαστική επί του οξέος εμφράγματος του μυοκαρδίου (πρωτογενής αγγειοπλαστική), στη θεραπευτική κλινική του Πανεπιστημίου της Αθήνας, στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα (κέντρο αναφοράς για το stent for life- πανευρωπαική προσπάθεια προώθησης της πρωτογενούς αγγειοπλαστικής ως καλύτερης θεραπείας στο οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου). Επίσης, στα πλαίσια της εκπαίδευσης στην επεμβατική καρδιολογία, εκπαιδεύτηκα σε πολύπλοκες αγγειοπλαστικές διχασμού (πανεπιστημιακό νοσοκομείο Massy, Paris, France) και στη χρήση του Rotablation στην αγγειοπλαστική (πανεπιστημιακό νοσοκομείο Brno, Czech Republic).
Τέλος, από το 2001 έως και σήμερα διατηρώ πλήρως εξοπλισμένο ιδιωτικό καρδιολογικό ιατρείο, σε ιδιόκτητο χώρο, επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη 112 στη Θεσσαλονίκη, όπου δέχομαι τους ασθενείς μου καθημερινά με ραντεβού. Στο ιατρείο μου πραγματοποιούνται όλες οι διαγνωστικές μέθοδοι της σύγχρονης καρδιολογίας.

Θα χαρώ να συζητήσω μαζί σας οποιοδήποτε καρδιολογικό πρόβλημα υγείας σας απασχολεί .